Bărbatul a fost identificat, iar cercetările sunt efectuate de Secţia 17 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Fostul deputat PNL Marian Căpăţână a fost condamnat în dosarul şpăgii de la Bercea Mondial, după ce ar fi intermediat şpaga de la Bercea Mondial din dosarul fratelui fostului preşedinte Traian Băsescu.

El a fost surprins în trafic în momentul în care intra înapoi în maşină, iar jandarmii de la Cotroceni vor sesiza Poliţia.

Ce mesaj a scris bărbatul

Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, în care se observă un bărbat care inscripţionează un text, cu un spray cu vopsea, pe gardul împrejmuitor al Palatului Cotroceni, facem precizarea că în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

Citeste si: 1.026 de cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore, mai multe decât în ziua anterioară

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Acesta a scris pe gardul Palatului Cotroceni mesajul „Iohannis trădător”.

Klaus Iohannis: "Am depăşit o perioadă neagră, acum traversăm o altă criză"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Cotroceni, în cadrul ceremoniei de decorare a mai multor cadre medicale, că România a depăşit "o perioadă neagră a unei pandemii fără precedent".

Citeste si: Cum poate România să profite de retragerea multinaționalelor din Rusia

În acelaşi timp, spune șeful statului, traversăm de mai bine de o lună o criză umanitară generată de agresiunea militară a Rusiei asupra unui stat suveran, situație care își pune amprenta inclusiv pe

sistemul nostru de sănătate.

Klaus Ioannis a decorat, joi, de Ziua Mondială a Sănătăţii, mai mulţi medici şi asistente medicale și a declarat că  experienţa acumulată în gestionarea pandemiei  de COVID-19, precum şi măsurile de prevenţie vor ajuta în contracararea unor noi scenarii de risc epidemiologic.

Am depăşit o perioadă neagră a unei pandemii fără precedent şi sunt încrezător că experienţa acumulată în  gestionarea acestei dramatice crize sanitare, precum şi măsurile de prevenţie pe care le avem acum la dispoziţie ne vor ajuta să contracarăm eventuale noi scenarii de risc epidemiologic ”, a declarat șeful statului, potrivit  Presidency.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si