Fotomodelul în vârstă de 51 de ani şi fotbalistul au început să se întâlnească în 2017, scrie News. 

Marţi, Anderson a confirmat pe Instagram despărţirea de Rami. "Este greu de acceptat", a scris actriţa din serialul "Baywatch" lângă o fotografie alb-negru a ei alături de Rami. "Ultimul (mai mult de atât) doi ani au fost o mare minciună".

Actriţa a continuat, spunând că a fost "devastată" ca urmare a despărţirii.

Anderson l-a descris pe fostul iubit drept un "monstru" şi a sugerat că sportivul francez a înşelat-o cu altă femeie. "Ne-a minţit pe toate. Cum este posibil să controlezi inimile şi minţile a două femei în această manieră", a adăugat ea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"În niciun caz nu duc o viaţă dublă, rămân ataşat şi păstrez o relaţie de durată cu copiii mei şi cu mama lor, Sidonie, pentru care am un respect profund", a spus fotbalistul.

Anderson a fost căsătorită înainte cu bateristul formaţiei Motley Crue Tommy Lee, cu care are doi copii, Brandon şi Dylan. A mai fost căsătorită cu muzicianul Kid Rock şi cu jucătorul american de poker Rick Salomon.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si