Catalina era insarcinata in 7 luni, iar in urma accidentului a intrat in stop cardiorespirator. Medicii au incercat sa-i salveze macar bebelusul din burta si i-au facut cezariana acolo, pe strada. Din pacate, atat ea cat si bebelusul, o fetita, nu au supravietuit. Momentele dramatice petrecute joi dupa-amiaza pe DN1, in apopiere de Predeal, i-au emotionat pana si pe pompierii sositi la locul accidentului. Unul dintre ei a povestit unui amic, despre accident. 

“Ne-a afectat pe noi, care doar ne facem meseria, nu avem legatura cu persoanele respective si nu trebuie sa reactionam emotiv la astfel de interventii. Dar asta e cu siguranta cazul cu cel mai mare impact emotional pentru toti cei care am participat. Eu personal nu pot sa-mi revin. M-am dus acum si am cautat in raportul de interventie sa vad cum ii cheama sa ii caut pe facebook. Am vazut poze cu ei”, a povestit tanarul pompier din Predeal.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

El a confirmat faptul ca tanara nu purta centura de siguranta, asa cum este legal in cazul femeilor insarcinate.

Astfel se confirma si teoria altor persoane prezente la locul accidentului, care au precizat ca daca avea centura, Catalina ar fi putut supravietui accidentului: “Ea scapa daca avea centura, insa pierdea copilul”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si