Lumea nu a fost niciodată într-o situație mai bună pentru a pune capăt pandemiei COVID-19, spune șeful OMS ”, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Finalul Covid-19

Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat că lumea nu a fost niciodată într-o poziție mai bună pentru a pune capăt pandemiei COVID-19 și a îndemnat națiunile să își continue eforturile împotriva coronavirusului.

Citeste si: Bilanț COVID-19, 13 septembrie 2022- 3.114 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19 înregistrate în ultimele 24h

" Nu am ajuns încă acolo. Dar sfârșitul este la vedere", a declarat Tedros, conform Reuters.

China, acuzată că înfometează populația din cauza lockdown-urilor

Pandemia de coronavirus nu pare să ia sfârșit în China, astfel că zeci de milioane de oameni se află din nou în lockdown în cel puțin 30 de regiuni din țară. Ce este și mai grav e că în unele zone, locuitorii se plâng că nu mai au mâncare și produse esențiale supraviețuirii.

Citeste si: Bilanț COVID-19, 14 septembrie 2022- 2.254 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19 înregistrate în ultimele 24h

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„  Au trecut deja 15 zile, am rămas fără făină, fără orez, fără ouă. De mai multe zile am rămas fără lapte pentru copii  ”, spune unul dintre locuitorii din vestul regiunii Xinjiang.

Autoritățile chineze încearcă să prevină prin aceste lockdown-uri apariția unor focare de Covid-19.

Politica „Zero Covid” a Chinei a însemnat lockdown-uri draconice în orașe și regiuni cu milioane și zeci de milioane de locuitori.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si