Close sidebar
Close sidebar

Pandemia, de neoprit în România. Nou bilanț record: aproape 5.000 de cazuri noi de coronavirus

Alte 4.848 de noi cazuri COVID-19 - un nou record absolut - au fost raportate în ultimele 24 de ore în România în urma a peste 37.000 de teste, potrivit datelor publicate miercuri de Grupul de Comunicare Strategică. Numărul total al deceselor înregistrate în România a depășit pragul de 6.000.

Razvan Ilie,

Bilanț coronavirus: aproape 5000 de cazuri noi de coronavirus

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Coronavirus România, miercuri 21 octombrie 2020: un nou record absolut a fost raportat azi. Sunt 4.848 de cazuri în ultimele 24 de ore, în urma a peste 37.000 de teste. Bilanțul general a ajuns la 191.102 îmbolnăviri în România.

Numărul deceselor raportate de ieri până azi se ridică la 69 de persoane, iar 766 de pacienți sunt internați la Terapie Intensivă. 

Alte 4.848 de noi cazuri COVID-19- un nou record absolut- au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, după operarea a peste 37.000 de teste. Bilanțul COVID-19 a ajuns la 191.102,

potrivit datelor publicate miercuri de Grupul de Comunicare Strategică

Rata de infectare în București a urcat la 3,25, potrivit noilor date publicate miercuri, 21 octombrie.

Citeste si: Fosta nevastă româncă a lui Demis Roussos a depus flori la mormântul vedetei: ”Pentru Demis, de ziua numelui Artemios!” FOTO

Alte 69 de decese în 24 de ore

În intervalul 20.10.2020 (10:00) – 21.10.2020 (10:00) au fost raportate 69 de decese (44 bărbați și 25 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Ilfov și Municipiul București.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dintre acestea, 10 decese a fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 de ani, 18 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 18 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 23 decese la categoria de peste 80 de ani.

65 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 4 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.250. Dintre acestea, 766 sunt internate la ATI.

Citeste si: Actorul Silviu Biriș face mișto de cei care poartă mască: ”Virusul intră și prin alte orificii..La Constanța au acostat deja două vapoare pline cu supozitoare!”

Sute de localități din România, în scenariul roșu

Nu mai puțin de 255 de localități din toată țara au depășit rata de incidență de 3 la mie, a spus marți seara Raed Arafat. El a precizat că 22 de municipii și 15 orașe au rata de incidență peste 3 la mie.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat marți seara că  22 de municipii și 15 orașe din România au trecut de pragul de 3  la rata de incidență a cazurilor de coronavirus la mia de locuitori.

Raed Arafat a precizat că o creștere a numărului de îmbolnăviri duce la  creșterea cifrei de pacienți în terapie intensivă  și a presiunii pe spitale și pe sistemul sanitar.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si:   Milionar român, tâlhărit în propria casă din Nordul Capitalei. Ziua, în amiaza mare!

Rata de infectare la nivel național

Bucureștiul (3,25) și județul Alba (3,26) au o incidență de cazuri de coronavirus în ultimele 14 zile de peste 3 la mia de locuitori arată datele transmise miercuri la prânz de Grupul de Comunicare Strategică.

Județele Cluj (2,8) și Harghita (2,78) sunt cele mai aproape, dintre celelalte, de pragul de la care se declanșează o serie suplimentară de măsuri contra Covid-19.

Rata de infectare pe județe: Alba și Capitala au un indice mai mare de 3 la mie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI