Close sidebar
Close sidebar

Panica in Austria. 2 morti si 11 raniti in urma unui atac armat la un concert

Un barbat inarmat a deschis focul duminica dimineata impotriva unei multimi, la deschidere unui concert in aer liber, in vestul Austriei. Doua persoane au fost ucise, iar alte 11 au fost ranite. In urma atacului, tanarul a intors arma impotriva sa si s-a sinucis, a anuntat politia.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politiei, inaintea atacului ar fi avut loc o altercatie intre atacator si o femeie, intr-o parcare din apropierea locului unde urma sa aiba loc concertul. Apoi, acesta s-a urcat in masina si s-a dus la locul unde erau adunate aproximativ 150 de persoane si a inceput sa traga la intamplare in multime, relateaza news.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Atacul armat a avut loc langa Nenzing, un oraş din provincia Voralberg, situat la aproximativ 40 de kilometri est de frontiera Austriei cu Liechtensteinul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI