Trei adolescenți au creat panică într-un parc din Călărași, după ce trei băieți au ieșit să tragă cu pistolul. Speriați de ceea ce au văzut, martorii au sunat imediat la poliție și au povestit ce se întâmplă. 

Adolescenții ar fi folosit de fapt un pistol cu bile

La scurt timp, două echipaje de poliție au ajuns la fața locului și i-au reținut pe cei trei tineri.

Se pare că adolescenții ar fi folosit de fapt o armă neletala, de tip ”airsoft” si au tras mai multe bile, în direcția unei doze de băuturi răcoritoare.

Citeste si: Un bătrân și-a cărat câinele, cu roaba, 8 kilometri pentru a-i salva viața. Animalul a ajuns în siguranță la veterinar

„În ziua de 27.07.2022, Poliția Locală Călărași a fost sesizată că trei tineri se joacă, în zona Parc Luceafărului, având asupra lor un pistol cu aer comprimat. Un număr de două echipaje au intervenit imediat și au reținut persoanele în cauză, pe care le-au predat agenților din cadrul IPJ Călărași, pentru aplicarea prevederilor legale conform Legii 295/2004 – privind regimul armelor și munițiilor”, a transmis Politia Locală Călărași.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat din Argeș și-a sechestrat fosta concubină, apoi a violat-o

Autoritățile au decis să îi amendeze pe toți cei implicați cu 1.000 de lei fiecare, iar arma a fost confiscată.

Trei gropari au transformat un cavou în piscină

În imaginile înregistrate şi mai apoi urcate pe rețeaua de socializare TikTok, trei tineri se distrează și se răcoresc de zor într-un cavou din cimitir pe care l-au umplut cu apă.

Citeste si: Lună Plină august 2022: Momentul astrologic care ne dă viaţa peste cap!

Printre celelalte morminte, cei trei tineri gropari se bălăcesc de zor. Mai mult, pentru ca totul să fie făcut ca la carte aceştia au folosit şi o melodie pe măsură care să se potrivească cu imaginile cu totul "inedite".

Clipul care a fost urcat pe reţelele de socializare a ajuns strâns zeci de mii de vizualizări, fiind vorba mai exact de peste 82.000 de vizualizări, mii de aprecieri şi sute de comentarii. Mulți dintre internauți s-au amuzat pe seama imaginilor, în timp ce alţii şi-au exprimat revolta.

Citeste si: Un polițist român i-a luat permisul unui pilot de curse. Cine este pilotul care mergea cu 230 km/h la volanul unui Ferarri

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si