Donald Trump, candidatul republican la presedintia Statelor Unite ale Americii tocmai se afla in mijlocul unui discurs in fata alegatorilor din Reno, o localitate din Nevada. Cand din public s-a auzit ceva ciudat iar multimea a inceput sa se agite.Candidatul se opreste ,incearca sa vada ce se intampla insa din culise apar pe rand doi un bodyguardzi care il scot de pe scena.

Imediat ce Donald Trump a fost dus in siguranta dupa cortina, fortele de ordine au mers in multime si au imobilizat un barbat din public.

Odata imobilizat individul a fost perchezitionat si scos din sala de catre politisti.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Potrivit unui comunicat al Serviciului Secret al Statelor Unite ale Americii, incidentul a fost declansat de o persoana din primul rând care ar fi strigat ca exista o arma în multime. Imediat dupa ce individul a fost scos din sala si garzile de corp s-au asigurat ca totul este in regula, Donald Trump s-a intors pe scena.

„Nimeni nu a spus ca va fi usor pentru noi, dar niciodata nu ne vom opri!”, a continuat Donald Trump.

 

La fata locului nu a fost gasita nicio arma insa politia si Serviciul Secret ancheteaza incidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si