A fost panica luni dimineata, dupa ce au fost gasite cadavrele a doi barbati, chiar pe un bulevard intens circulat din Capitala.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, dar si procurori pentru a demara o ancheta in vederea stabilirii cauzei mortii celor doi. Barbatii au fost identificati. Unul dintre ei are 52 de ani, iar celalalt 65. Trupurile celor doi ar fi fost gasite infasurate in folii de plastic, informeaza antena3.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

"In aceasta dimineata, in jurul orei 09.45, pe bulevardul Timisoara au fost gasiti doi barbati decedati. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Serviciului Omoruri impreuna cu procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Cei doi barbati decedati au fost identificati, unul fiind in varsta de 52 de ani, iar celalalt in varsta de 65 de ani. In aceasta cauza cercetarile sunt desfasurate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti impreuna cu Serviciul Omoruri", informeaza reprezentantii Politiei Capitalei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si