Close sidebar
Close sidebar

Panica in Capitala! Un tramvai a luat foc in mers. Patru pasageri au ajuns la spital dupa ce au incercat sa sara din tramvai. Traficul in zona AFI Cotroceni este blocat

Un tramvai al liniei 25 a luat foc, miercuri dimineata, in zona AFI Cotroceni din Capitala, iar primele informatii arata ca doi oameni au facut atacuri de panica, iar alti patru pasageri au suferit entorse dupa ce au incercat sa sara din tramvaiul aflat in mers. La aceasta ora, circulatia rutiera este blocata in zona, iar la fata locului se afla mai multe echipaje de pompieri si ambulante.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE- Pasagerii dusi la spital au entorse dupa ce au incercat sa sara din tramvai

Coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a declarat pentru News.ro ca pasagerii dusi la spital au suferit entorse dupa ce au încercat sa sara din tramvaiul aflat în mers, cand au vazut ca de sub vehicul iese fum.

UPDATE- Patru persoane au fost transportate la spital

Patru pasageri din tramvaiul care a luat foc pe bulevardul Timisoara din Capitala au fost transportati cu ambulantele la spital dupa ce au acuzat dureri la picioare.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Adrian Marin, a precizat ca doi dintre pasageri au fost transportati la Spitalul Universitar de Urgenta, iar ceilalti doi la Spitalul Elias.

"Pentru acordarea primului ajutor la fata locului si pentru transportul la spital au actionat trei ambulante SMURD si o ambulanta a Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov", a adaugat reprezentantul ISU.
 

Incidentul s-a produs intre statiile Vasile Milea si Razoare.

Purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov a declarat pentru News.ro ca incendiul se manifesta fara flacara, fiind doar foarte mult fum.

La momentul incidentului tramvaiul se afla in mers.

Potrivit reprezentantilor Brigazii Rutiere, a fost intrerupta circulatia rutiera pe ambele sensuri ale bulevardului Timisoara, politistii recomandând rute ocolitoare.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI