Din fericire, pe perioada cat a durat aceasta problema tehnica, nu se desfasura nicio activitate in blocurile operatorii, astfel, vietile pacientilor nu au fost puse in pericol.

Potrivit managerului Spitalului Judetean din Craiova, dr. Bogdan Fanuta, intr-o astfel de situatie, salile de operatie nu pot fi afectate decat pret de cateva secunde, pana in momentul in care intra in functiune generatorul unitatii medicale, potrivit Jurnalul National.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Generatorul a intrat in functiune. Nu a fost nicio problema. Insa acesta nu asigura curent electric pentru intreg spitalul, ci doar pentru Terapie Intensiva, salile de operatie si alte cateva sectoare. Exista o perioada de timp de 7-8 secunde pana intra in functiune”, a declarat dr. Bogdan Fanuta, managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Craiova.

Alimentarea cu energie electrica a fost oprita pentru aproximativ 30 de minute,

timp in care toti pacientii au fost in afara oricarui pericol. Atat cei din clinica ATI cat si cei din Unitatea de Primiri Urgente au fost ventilati in conditii normale, mai adauga sursa citata.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si