Close sidebar
Close sidebar

Panica in cel mai mare spital din Oltenia. Mai multi pacienti au ramas blocati in lifturi - Ce s-a intamplat

O pana de curent a afectat, miercuri, cel mai mare spital din Oltenia. Mai multi pacienti si cadre medicale au ramas blocati in lifturi.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din fericire, pe perioada cat a durat aceasta problema tehnica, nu se desfasura nicio activitate in blocurile operatorii, astfel, vietile pacientilor nu au fost puse in pericol.

Potrivit managerului Spitalului Judetean din Craiova, dr. Bogdan Fanuta, intr-o astfel de situatie, salile de operatie nu pot fi afectate decat pret de cateva secunde, pana in momentul in care intra in functiune generatorul unitatii medicale, potrivit Jurnalul National.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Generatorul a intrat in functiune. Nu a fost nicio problema. Insa acesta nu asigura curent electric pentru intreg spitalul, ci doar pentru Terapie Intensiva, salile de operatie si alte cateva sectoare. Exista o perioada de timp de 7-8 secunde pana intra in functiune”, a declarat dr. Bogdan Fanuta, managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Craiova.

Alimentarea cu energie electrica a fost oprita pentru aproximativ 30 de minute, timp in care toti pacientii au fost in afara oricarui pericol.

Atat cei din clinica ATI cat si cei din Unitatea de Primiri Urgente au fost ventilati in conditii normale, mai adauga sursa citata.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI