Close sidebar
Close sidebar

Panica in Constanta. Un autocar plin cu pasageri a luat foc in mers, iar oamenii s-au salvat in ultimul moment

Panica intr-o localitate din judetul Constanta. Un autocar plin cu pasageri a luat foc in mers, iar oamenii s-au salvat in ultimul moment .

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Flacarile se pare ca au izbucnit in timp ce autocarul rula pe o  sosea din localitatea Lumina iar soferul a oprit imediat.Toti pasagerii au  fugit unde au vazut cu ochii ca sa scape din capcana de foc.

In timp ce pasagerii au luat-o la fuga, localnicii s-au pus pe filmat cu telefoanele mobile autocarul in flacari.Nu au  tinut  cont niciun moment  de faptul ca isi puneau viata in pericol.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro


In doar cateva minute,autocarul s-a transformat intr-o torta.Cum pompierii s-au lasat asteptati, un  satean  a luat un furtun cu apa si  a incercat sa stinga valvataia. O actiune care putea sa-l coste viata,daca ne gandim  ca in orice moment autocarul putea exploda.

"A ajuns la conducta. De cand cobora lumea am sunat la ei. Arde, moare lumea si ei"

In cele din urma au  ajuns si pompierii  la fata locului cu o autospeciala.

Dupa o jumatate de ora de lupta cu flacarile ,ei au reusit sa stinga valvataia care a mistuit autocarul. Din fericire, nimeni nu a fost ranit  iar cauza izbucnirii incendiul se pare ca ar fi fost un scurtcircuit.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI