Close sidebar
Close sidebar

Panica in Dambovita! "Feriti-va, nu e gluma! Acest om fura si omoara copii! A fost arestat si a evadat!" Mesajul care a bagat frica in populatie!

O postare pe facebook a creat isterie in randul locuitorilor orasului dambovitean Gaesti.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Feriti-va de acest om, a fost si la noi in sat. Acum doua saptamani, a venit la mine la magazin. Fura si omoara copii, a fost arestat, dupa cum am auzit si a evadat. Feriti-va! Nu e de gluma! Avea o privire ciudata si un comportament straniu. Dati share sa vada cat mai multa lume",  a fost mesajul inconstient al unei tinere, care s-a viralizat rapid.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pana si Politia s-a sesizat, iar barbatul a fost prins si dus la sectie, audiat, amprentat si verificat. Se pare ca nu ar fi figurat pe nicio lista cu persoane aflate in urmarire. Barbatul este din Moldova si isi castiga painea cersind. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI