Vicecampioana CSU Universitatea Craiova se confruntă cu un nou val de infectări cu coronavirus. Toți conducătorii clubului din Bănie, adică preşedintele echipei Sorin Cârţu, patronul Mihai Rotaru, managerul executiv Ovidiu Costeşin şi managerul general Marcel Popescu, ar fi fost infectați cu coronavirus. 

Pentru moment, clubul din Liga 1 nu a făcut un anunţ oficial privind starea de sănătate a acestora, însă lucrurile sunt cât se poate de serioase. Din informaţiile Telekom Sport, Mihai Rotaru, Marcel Popescu şi Sorin Cârţu prezintă simtome ale bolii şi se resimt.

Citeste si: Tânărul care a pierdut 7 membri ai familiei din cauza COVID-19, primul american vaccinat

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cristiano Bergodi, antrenorul oltenilor, a fost şi el depistat pozitiv cu noul coronavirus, în urmă cu câteva săptămâni, şi nu a putut face deplasarea în Austria, acolo unde formaţia sa a susţinut cantonamentul dintre sezoane. Conducătorii grupării oltene ar fi deja internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova. 

CSU Universitatea Craiova a început sezonul intern cu două victorii, 1-0 la Sepsi și 2-0 acasă cu Astra Giurgiu, dar a fost eliminată rușinos din cupele europene, după ce a pierdut cu 2-1 pe terenul anonimilor de la Lokomotiv Tbilisi (Georgia). 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si