Polițiștii au fost sesizați cu privire la un bărbat care a intrat într-o benzinărie înarmat cu un cuțit și un pistol. Momentul a fost surprins pe camere și se observă cum acesta și-a băgat cele două obiecte la brâu. Oamenii habar nu aveau dacă acestea sunt sau nu reale. 

Citește și: Elev de 18 ani, prins cu o armă airsoft într-o şcoală din Mureş

Elev de 18 ani, prins cu o armă airsoft într-o şcoală din Mureş

Un elev în vârstă de 18 ani a intrat luni cu o armă de tip airsoft în unitatea de învăţământ.

Clipe de coșmar  pentru elevii unei școli din Sovata, județul Mureș, după ce un elev în vârstă de 18 ani a intrat luni cu o armă de tip airsoft în unitatea de învăţământ, potrivit Observator. 

Polițiștii din stațiunea Sovata au fost sesizați, marți, de către reprezentanții unei școli, că luni, la ore, un profesor a găsit asupra unui elev din clasa a XII-a o armă. Polițiștii au stabilit că este vorba de o armă de tip airsoft, cu bile, nesupusă autorizării, relatează   Mediafax.

Citește și:  Tatăl copilului care a adus arma la şcoală a fost amendat cu 5.000 de lei

Elevul, un tânăr de 18 ani, din Sovata, a fost dus la sediul poliției, fiind amendat cu 2.000 de lei, portul și folosirea armelor sau dispozitivelor neletale în locuri publice fiind interzise. Arma a fost confiscată. Cu o zi în urmă, un elev în vârstă de 14 ani din Botoşani a venit la ore cu un pistol. Directorul unităţii de învăţământ a chemat poliţia, iar la sosirea agenţilor s-a constatat că este vorba, de fapt, despre un pistol de jucărie pe care elevul "nu l-a folosit pentru a amenința pe cineva". 

De asemenea, la Croiova un elev a vrut să intre în școală cu un briceag de 27 de centimentri.

Șase persoane și-au pierdut viața într-un atac armat, în Mexic

O adevărată tragedie s-a petrecut în timpul unui meci de fotbal familial, atunci când șase persoane au decedat într-o ploaie de gloanțe. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Atacul armat a avut loc într-o zonă rezidențială a oraşului Atotonilco de Tula.

Citește și:  Bilanțul tragediei de la Belgrad crește la 10 morți. A murit încă un copil, dintre cei împușcați de elevul de 13 ani: „E multă durere”

Un atac armat a avut loc pe terenul de fotbal(...) unde avea loc o întâlnire sportivă de familie, cu un bilanţ de şase persoane decedate, printre care trei copii şi adolescenţi, şi doi răniţi", a explicat documentul. 

Citește și:  Un copil de 7 ani s-a dus la școală cu o armă airsoft, în Constanța. Arma a fost confiscată de profesorul de Educație Fizică

Mai mulți bărbați  ar fi deschis focul la întâmplare,  aceștia fiind cel mai probabil și în stare de ebrietate. Două persoane au decedat pe loc, iar alte patru la spital.

 

 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si