Un incident neplăcut a avut loc ieri seară la stația Anagnina A din Roma, acolo unde un român în vârstă de 44 de ani a provocat întreruperea serviciului de transport în comun pentru mai bine de o oră. Individul i-a solicitat șoferului autobuzului, ba chiar l-a obligat, să plece mai devreme decât era programat, acest lucru generând o situație cu adevărat tensionată.

Citește și: Un român a ajuns în spatele gratiilor după ce a agresat sexual. Totul a avut loc în Emilia-Romagna, pe malul râului Reno

Românul a creat un adevărat haos după ce a început să țipe la șoferul autobuzului de pe linia 20, continuând să-l amenințe. Mai mult, acesta a insistat să pornească înainte de ora stabilită. Atacatorul l-a lovit în repetate rânduri cu pumnii în bariera de protecție din plastic care îl despărțea de șofer.

Românul este acum acuzat de tulburarea serviciului public

Călătorii au fost profund înspăimântați, dar, din fericire, niciunul dintre ei nu a fost rănit. Atacul de furie al românului în vârstă de 44 de ani a fost întrerupt de intervenția promptă carabinierilor, care s-au deplasat de urgență la fața locului, după numărul mare de sesizări primite din partea pasagerilor care se aflau în mijlocul de transport în comun. Oamenii legii au reușit să blocheze și să identifice scandalagiul. În prezent, bărbatul este acuzat de tulburarea serviciului public.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Povestea Danielei, românca care s-a îmbolnăvit după ce a muncit ani de zile în străinătate: „A început să-mi fie rău”

Totodată, în aceeași stație de autobuz, tot în weekend-ul care tocmai a trecut, în jurul orei 5 dimineața, înainte ca șoferul să înceapă tura de lucru, a avut loc un alt incident în care un alt șofer de autobuz a

fost amenințat și atacat de o bandă de copii din motive aparent banale.

Cu câteva săptămâni în urmă, a avut loc un alt incident în care un autobuz a fost supus unui atac violent. Un grup de indivizi a aruncat un cuptor cu microunde asupra vehiculului în timp ce acesta se afla în mișcare. Ca rezultat, autobuzul a suferit daune considerabile, deoarece aparatul electrocasnic a fost aruncat de pe un pod.

Citește și: Strigătul de durere al mamei Anicăi, românca ucisă în Italia: „Găsiți-l pe ucigaș! A lăsat patru copii fără mamă!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si