Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Un avion care zbura spre România a fost la un pas să ia foc în zbor

Momente de panică la bordul unei aeronave ce zbura de la Amsterdam la București. În timpul zborului, avionul era să ia foc din cauza unor probleme tehnice apărute. La bordul avionului se aflau și pasageri români.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Miercuri, 18 ianuarie, avionul care se îndrepta spre București de la Amsterdam, a fost la un pas de izbucnirea unui incendiu, în timp ce se afla în aer. După 45 de minute de zbor au fost descoperite unele probleme tehnice ale aeronavei.

Avionul s-a întors la Amsterdam

Alarma s-a dat când avionul se afla deasupra Germaniei. Pasagerii, majoritatea români, au fost anunțați de căpitan că trebuie să se întoarcă la Amsterdam. 

Din fericire, toți pasagerii au fost duși la sol în siguranță.  

Citește și: FOTO/VIDEO- Un tânăr de 21 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina de un sens giratoriu în Sebeș. Tragedia a fost surprinsă pe camerele de supraveghere

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După ce au revenit la Amsterdam, oamenii au putut vedea despre ce a fost vorba. Într-o imagine surprinsă de unul dintre pasageri se poate observa că unul dintre motoare a fost cât pe ce să ia foc, urmările fiind vizibile.

Citește și: VIDEO- UPDATE: Tragedie aviatică în Nepal: un avion cu 72 de pasageri s-a prăbușit

Ulterior, călătorii au fost aduși pe Aeroportul Otopeni cu un alt avion, cu o întârziere de aproximativ 2 ore.

Un avion a rămas fără motor deasupra mării

Momente de panică la bordul unui avion de pasageri Boeing 737 la doar câteva zile după tragedia aviatică din Nepal. Avionul a rămas făra un motor deasupra mării, dar totul s-a terminat cu bine.

Citește și: Alexandra Strajeriu va fi înmormântată în rochie de mireasă. Lacrimi și durere în familia studentei

Un avion Boeing 737 a emis o alertă de tip SOS când se afla deasupra Mării Tasmaniei, „la aproximativ o oră de destinație”. Piloții au sesizat că aeronava a rămas fără un motor, dar au reușit să ducă avionul cu bine pe aeroportul Sydney.

Citește și: Alexandra Strajeriu va fi înmormântată în rochie de mireasă. Lacrimi și durere în familia studentei

Avionul efectua un zbor de la Auckland (Noua Zeelandă) și avea la bord peste o sută de pasageri, potrivit unei purtătoare de cuvânt a serviciilor de urgenţă australiene.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI