Incendiul a izbucnit de la telefonul lăsat la încărcat, după ce s-ar fi produs un scurtcircuit. Studenții au ieșit imediat din clădire și au sunat la 112.
La fața locului au ajuns polițiști și pompieri, cu două autospeciale de stingere și o scară pentru intervenții la înălțime.
Nicio persoană aflată în interior nu a fost rănită, însă focul a distrus mai multe materiale textile și pereții camerei de cămin.

Citește și: Un bărbat a decedat în urma unui incendiu la Suceava

Un bărbat a decedat în urma unui incendiu la Suceava

Un incendiu a izbucnit, noaptea trecută, la o casă din Câmpulung Moldovenesc. Pompierii au descoperit trupul fără viață al unui bărbat. 

Din primele informații, pompierii au intervenit mai bine de trei ore pentru a stinge flăcările. Din nefericire, pentru un bărbat de aproximativ 40-50 de ani nu s-a mai putut face nimic,  fiind declarat decesul. 

Cei de la  ISU Suceava  au intervenit cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. 

Citește și:  VIDEO-Incident tragic în Constanța. Un bărbat a fost găsit carbonizat în casă, în urma unui incendiu în zona Abator

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”După localizarea incendiului, pompierii militari au pătruns în interiorul locuinţei. Din nefericire, într-una dintre încăperi au identificat trupul neînsufleţit al unui bărbat (cu vârsta aproximativă de 40-50 de ani).

Victima a fost preluată de organele abilitate”,

a arătat sursa citată.

Pompierii au descoperit care a fost cauza incendiului

Flăcările au afectat acoperișul, parterul casei, dar și obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie şi alte bunuri.

Cei de la ISU Suceava sunt de părere că principala cauză a incendiului a fost jarul sau scânteile căzute din sobă. 

Citește și:  VIDEO- Incendiu violent în localitatea Iaslovăț. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale timp de 4 ore pentru a stinge flăcările

Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de trei ore, oprind și propagarea incendiului la alte locuințe.

Incident tragic în Constanța. Un bărbat a fost găsit carbonizat în casă, în urma unui incendiu în zona Abator

Pompierii au fost solicitați în această dimineață, în jurul orei 8:00, pentru a interveni la un incendiu declanșat la o locuință în zona Abator, Constanța.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 60mp, potrivit Biroului de presă ISU Constanța.

”Incendiul a fost lichidat rapid. Din nefericire, in interior a fost gasită o persoană carbonizată, sex masculin.”, a precizat Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si