În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție, dar și pirotehniști.

Autoritățile au intervenit

”Astăzi, 17 aprilie 2023, în jurul orei 22.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 9 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un centru comercial din Sectorul 2, ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv”, a

transmis, luni seară, Poliţia Capitalei.

Citește și: Atac cibernetic asupra site-ului Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei

De asemenea, sunt prezenţi specialişti pirotehnişti pentru efectuarea de verificări specifice”, au mai transmis poliţiştii. Cu toate acestea, nu a fost descoperit niciun dispozitiv exploziv.

Amenințare cu bombă într-un avion Tarom. Aeronava a aterizat de urgență

Amenințare cu bombă într-un avion Tarom. La ora 1.23, compania aeriană a constituit celula de criză a aeroportului Henri Coandă pentru a verifica situația. Patru ore mai târziu, comunicațiile de pe aeroport au fost întrerupte în vederea înlocuirii unui echipament IT. Alarma s-a dovedit a fi una falsă. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: „Înfricoșător”. Clipe de groază în avionul care a aterizat de urgență la Istanbul, după o amenințare cu bombă. Mărturiile pasagerilor

"Compania TAROM informează că din cauza unui avertisment referitor la existenţa unei bombe la bord, aeronava care efectua cursa RO 154 Tel Aviv-Bucureşti a aterizat de urgenţă pe Aeroportul din Istanbul la ora locală 03:30, în urma deciziei luate de către comandantul de zbor, care respectă procedurile standard pentru astfel de situaţii.

La bord se aflau 88 pasageri. Menţionăm că verificările efectuate de către autorităţile abilitate s-au încheiat, iar alerta s-a dovedit a fi una falsă", se arată într-un comunicat al companiei.

Citește și: Alertă cu bombă în avion

"Regretăm disconfortul creat pasagerilor noştri şi reiterăm faptul că prioritatea companiei TAROM este siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajelor sale", subliniază comunicatul citat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si