Un elicopter s-a prăbușit luni izbindu-se de partea laterală a unei clădiri înalte din Medellin, Columbia. Aparatul de zbor ar fi scăpat de sub control înainte ca un pasager american să facă un apel video disperat pentru a-și lua rămas bun de la familie, informează Daily Mail.

Care este starea pasagerilor de la bordul elicopterului prăbușit?

Din fericire, toate cele șase persoane aflate la bordul elicopterului au supraviețuit în mod miraculos.

Unul dintre ei a fost transportat de urgență la spital și tratat pentru o fractură la picior și răni pe corp, au precizat autoritățile.  

Întregul moment teribil a fost filmat. În înregistrare se aude cum Francisco Salas, în vârstă de 36 de ani, un turist din Texas, apelează serviciile de urgență folosind o combinație între limba spaniolă și engleză. 

"Am fost implicat într-un accident de elicopter. Suntem foarte sus și așteptăm poliția și echipa de salvare ”, au fost cuvintele bărbatului, vizibil speriat de cele întâmplate.

Elicopter prăbușit Columbia

Imagini cu elicopterul prăbușit în Columbia.

[Sursa foto: Daily Mail]

Citește și: Declarații cutremurătoare privind moartea artistului Mile Povan. Acesta lua suplimente de detoxifiere: ”Nu trebuia să plece”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Imediat după prăbușire, turistul a povestit cum a ajutat o femeie să se ridice. Totodată, acesta a crezut că va muri, așadar i-a sunat pe părinți, în Texas, pentru a-și lua adio de la ei.

"Aveam lângă mine o femeie cu o greutate corporală mare care nu avea puterea să se susțină singură, așa că am pus brațul în jurul ei. M-am sprijinit de elicopter, în timp ce cu celălalt braț am susținut-o pe femeie timp de aproximativ 45 de minute”, a

precizat acesta.

Elicopter prăbușit Columbia

Imagini cu elicopterul prăbușit în Columbia.

[Sursa foto: Daily Mail]

Citește și: Lovitură dură pentru Prințul Harry! După diagnosticul Regelui Charles, mezinul familiei regale se confruntă cu mari probleme

Alături de el se aflau două femei din Costa Rica, Sandy Villalobos Marín, în vârstă de 34 de ani, și Karen Rivera Picada, în vârstă de 36 de ani, precum și cetățenii columbieni Luisa Fernanda Osorio și Jaime Andrés Echeverri. 

Acest zbor făcea parte dintr-o experiență culinară oferită de Hangar, un restaurant cu tematică aviatică situat în cartierul Manrique din Medellin. Clienții trebuie să plătească aproximativ 73 de dolari pentru un zbor de 12 până la 15 minute de la Aeroportul Olaya Herrera până la restaurant, unde urmau să fie întâmpinați cu un cocktail, mai informează sursa citată mai sus.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si