Close sidebar
Close sidebar

Panica la bordul unei aeronave Airbus: "Tremura ca o masina de spalat". Pilotul le-a cerut pasagerilor sa se roage

Clipe de panica la bordul unui Airbus 330, care zbura spre Malaezia. Aeronava a aterizat de urgenta in Australia dupa ce a inceput sa tremure "ca o masina de spalat".

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aeronova, care apartine companiei Air Asia, zbura de la aeroprotul Perth spre Kuala Lumpur. La 90 de minute de la decolare, avionul a inceput sa aiba probleme, scrie The Jakarta Post.

"Pilotul a identificat niste probleme si s-a intors din zbor", a spus un purtator de cuvant al aeroportului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit pasagerilor, la un moment dat s-a auzit o bubuitura, iar avionul a inceput sa aiba trepidatii.

" Era ca si cum stateai pe o masina de spalat, aflata in functiune. Puteam sa vedem motorul de pe fereastra, trepida pe o aripa", a spus un pasager.

" Am plans mult, numeroase persoane plangeau, incercau sa-si sune mamele, dar nu puteam face altceva decat sa asteptam si sa avem incredere in capitan", a declarat un pasager.

De altfel, pilotul i-a rugat pe pasageri sa se roage sa supravituiasca.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI