Close sidebar
Close sidebar

Panica la bordul unui Boeing cu 162 de pasageri! Avionul, in pericol sa cada in Marea Neagra

Autoritatile din Turcia au deschis o ancheta dupa un incident care a avut loc, noaptea trecuta, pe aeroportul din Trabzon, unde un avion cu 162 de pasageri a iesit de pe pista in timpul unor manevre dupa aterizare si a ramas blocat in noroi, pe panta dintre aeroport si mare, relateaza sabah.com.tr.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit sursei citate, avionul s-a oprit cand mai erau 25 de metri pana la apa.

Pasagerii si cei sase membri ai echipajului apartinand companiei Pegasus au fost salvati.

Avionul Boeing 737-800 venise la Trabzon de la Ankara.

Dupa accident, timp de cateva ore, aeroportul a fost inchis si celelalte zboruri cu destinatia Trabzon au fost redirectionate catre Erzurum, Erzincan, Ordu, Giresun si Samsun. Aeroportul a fost redeschis la ora 09.00.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Totul s-a intamplat intr-o clipa. Avionul a cazut cu botul in fata, iar partea di spate a ajuns in aer. Ne-am panicat cu totii ”, a povestit Fatma Gordu, care s-a numarat printre pasageri.

Presa turca a publicat, dupa accident, imagini despre care se mentioneaza ca su fost surprinse in momentul accidentului, filmate noaptea.

Pe Facebook au aparut si imagini filmate cu o drona, ziua, iar autoritatile ancheteaza si acest caz, fiind interzisa folosirea de drone in zona aeroportului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI