Cel care a comis aceasta fapta este un barbat in varsta de 53 de ani. Totul s-a petrecut in urma unor perchezitii pe care politistii urmau sa le efectueze la respectiva adresa. La vederea politistilor, barbatul si-a inchis concubina, soacra si copiii in apartament si a amenintat ca ii omoare. El a refuzat categoric sa le permita politistilor accesul in apartament.

"Angajatii Inspectoratului de Politie Telenesti urmau sa efectueze o perchezitie in sectorul Botanica in doua cauze penale huliganism si furt de documente.

Venind la fata locului, persoana banuita in sarvârsirea infractiuni, a incuiat apartamentul si refuza categoric sa permita angajatilor sa intre in apartament. Ulterior, persoana banuita, un cetatean originar din raionul Telenesti a iesit la balcon si a declarat ca membrii familiei sale- doi copii, concubina si soacra sa- sunt luati ca ostatici. Reiesind din gravitatea cazului, s-a convocat o celula de criza, fiind convocat inclusiv seful Directiei de politie Chisinau, dar si procurorul sectorului Botanica. Pe cauza data a fost pornit un dosar penal adaugator pentru luare de ostatici. Pentru a evita violentele la fata locului s-au deplasat politistii si procurori, inclusiv si serviciul psihologic care au purtat negocieri cu suspectul", a declarat seful IGP, Alexandru Pinzari. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Seful IGP a precizat ca suspectul a opus rezistenta si i-a atacat pe colegii lui cu o sabie, asa ca lucratorii de politie aflati la fata locului au tras cu arma asupra lui. Asa s-a reusit salvarea ostaticilor.

Barbatul de 53 de ani a fost transportat de urgenta la Spital, el prezentand rani multiple. Din nefericire, acesta a decedat.

Cei doi copii, mama si bunica lor urmeaza sa primeasca acum consiliere psihologica pentru a putea sa treaca mai repede peste trauma ce le-a fost creata. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si