Close sidebar
Close sidebar

Panica la Chisinau! Patru persoane au fost luate ostatice intr-un apartament! Politia a intervenit in forta, suspectul a fost impuscat mortal

Panica mare in capitala Republicii Moldova, Chisinau. Patru persoane au fost luate ostatice intr-un apartament. Suspectul si-a tinut ostatici concubina, copii si soacra.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cel care a comis aceasta fapta este un barbat in varsta de 53 de ani. Totul s-a petrecut in urma unor perchezitii pe care politistii urmau sa le efectueze la respectiva adresa. La vederea politistilor, barbatul si-a inchis concubina, soacra si copiii in apartament si a amenintat ca ii omoare. El a refuzat categoric sa le permita politistilor accesul in apartament.

"Angajatii Inspectoratului de Politie Telenesti urmau sa efectueze o perchezitie in sectorul Botanica in doua cauze penale huliganism si furt de documente. Venind la fata locului, persoana banuita in sarvârsirea infractiuni, a incuiat apartamentul si refuza categoric sa permita angajatilor sa intre in apartament. Ulterior, persoana banuita, un cetatean originar din raionul Telenesti a iesit la balcon si a declarat ca membrii familiei sale- doi copii, concubina si soacra sa- sunt luati ca ostatici. Reiesind din gravitatea cazului, s-a convocat o celula de criza, fiind convocat inclusiv seful Directiei de politie Chisinau, dar si procurorul sectorului Botanica.

Pe cauza data a fost pornit un dosar penal adaugator pentru luare de ostatici. Pentru a evita violentele la fata locului s-au deplasat politistii si procurori, inclusiv si serviciul psihologic care au purtat negocieri cu suspectul", a declarat seful IGP, Alexandru Pinzari. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Seful IGP a precizat ca suspectul a opus rezistenta si i-a atacat pe colegii lui cu o sabie, asa ca lucratorii de politie aflati la fata locului au tras cu arma asupra lui.

Asa s-a reusit salvarea ostaticilor.

Barbatul de 53 de ani a fost transportat de urgenta la Spital, el prezentand rani multiple. Din nefericire, acesta a decedat.

Cei doi copii, mama si bunica lor urmeaza sa primeasca acum consiliere psihologica pentru a putea sa treaca mai repede peste trauma ce le-a fost creata. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI