A fost panică și teroare la un festival din Leipzig, Germania. Roata panoramică a fost curpinsă de flăcări. La momentul tragediei, în roată se aflau mai multe persoane, iar peste 23 de oamnei au fost răniți, potrivit informațiilor transmise de agerpres.ro.

Roată panoramică în flăcări: cel puțin 23 de răniți

Incidentul a avut loc la ieșire din orașul Leipzig, din Germania, în cadrul unui festival.

Roata panoramică în care se aflau mai multe persoane a fost curprinsă de flăcări. Cel puțin 23 de persoane au fost rănite. Din fericire, nu a fost raportată nicio victimă.

Citește și: La cât este estimată averea lui Alain Delon. Cei trei copiii ai săi se luptă în sala de judecată

Cel puțin 23 de persoane au fost rănite după ce o roată panoramică a fost cuprinsă de flăcări

[Sursa foto: X- John Spectator]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Patru persoane au suferit arsuri grave, iar una s-a rănit în cădere. Printre ceilalți răniți se regăsesc paramedici şi poliţişti. Toate persoanele rănite au fost transportate la la spital pentru îngrijiri medicale, principala cauză fiind inhalarea excesivă de fum.

Pompierii au reușit să stingă incendiul în aproximativ 30 de minute. Ca urmare a primelor cercetări, s-a descoperit că focul a izbucnit la una dintre gondole și s-a extins rapid la cea de lângă. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili motivul pentru care gondola a luat foc.

În timp ce gondola ardea, pe scena festivalului se afla un rapper cunoscut. Acesta a primit instrucțiuni să continue concertul pentru a nu genera panică în rândul tuturor festivalierilor.

Citește și: A murit Alain Delon! Actorul care a scris istorie în lumea cinematografică s-a stins din viață la 88 de ani

"Sunt absolut şocat şi supărat că roata a luat foc în timpul concertului meu de la Highfield. Mi s-a spus în cască să nu întrerup concertul sub nicio formă şi să vorbesc în continuare cu voi ca să evităm panica în masă. Prioritate a fost să preîntâmpinăm o escaladare a situaţiei. Din fericire, a avut efect", a spus rapperul într-un mesaj publicat pe Instagram. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si