Aeronava companiei AirAsia decolase din Perth si se indrepta catre Bali cand a fost fortata sa se intoarca din cauza unor probleme tehnice, duminica dimineata. Avionul a cazut peste 6.000 de metri in gol dupa ce a pierdut presiune, potrivit telegraph.co.uk.

Pasagerii au vazut moartea cu ochii, fiind anuntati sa se pregateasca pentru ca avionul pierde altitudine. Au fost nevoiti sa foloseasca mastile cu oxigen si sa urmeze instructiunile membrilor echipajului.

Reactia pasagerilor e cutremuratoare. Multi dintre ei si-au luat telefoanele si au transmis mesaje rudelor si si-au luat ramas bun unii de la altii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Mi-am luat telefonul si am trimis un mesaj familiei sperand sa-l primeasca.

Ne luam adio unii de la altii. A fost foarte suparator”, spune o pasagera.

“I-am trimis fiului meu un mesaj de adio“, a declarat un alt pasager.  

Un videoclip postat pe Twitter surprinde doi pasageri care se imbratiseaza speriati.

In cele din urma, avionul a aterizat in siguranta in Perth. Niciun pasager nu a fost ranit. Mai multe avioane ale acestei companii au fost nevoite sa se intoarca din drum in ultimele luni, intre care un zbor AirAsia intre Australia si Malaysia. Compania a evocat in cazul acestui incident o coliziune cu o pasare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si