Close sidebar
Close sidebar

Mai mulți pacienți au fost evacuați de urgență din cauza exploziei unui corp de iluminat într-un salon al unui spital

Panică la un spital din Târgu-Mureș. Mai mulți pacienți au fost evacuați de urgență, după explozia unui corp de iluminat într-un salon al Spitalului Judeţean.

Georgiana Balaban,

Incident la Spitalul Târgu-Mureș.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pacienţii au fost evacuaţi de urgenţă sâmbătă seară, după explozia unui corp de iluminat într-un salon al Spitalului Judeţean Târgu Mureş.

Citeste si: 18 bebeluși au fost vaccinați anti-COVID-19 din greșeală în Vietnam

Panică la Târgu-Mureș

Un corp de iluminat a explodat sâmbătă seară într-un salon al Spitalului Judeţean Târgu Mureş.

Panică la Târgu-Mureș.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Bilanț vaccinare anti-COVID în România, 5 noiembrie 2021. Aproape 90.000 de persoane s-au vaccinat în ultima zi

Conform stirileprotv.ro, incidentul s-a petrecut într-unul dintre saloanele secţiei de Chirurgie Generală, în care se aflau doi pacienţi. Aceştia au fost evacuaţi imediat din încăpere de către personalul medical.

Citeste si: VIDEO| Doi pacienți internați în capitală și-au grăbit sfârșitul chiar sub ochii medicilor

La acel moment, în clinică se aflau 2 pompieri, care verificau secţiile ATI COVID. Ei au intervenit imediat şi au aerisit încăperea inundată de fum.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, mesaj tranșant pentru cei care nu cred în vaccinarea anti-COVID: „Câţi oameni mai trebuie să moară să ne convingem că această pandemie este nemiloasă”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI