Close sidebar
Close sidebar

Panica la un strand in Arad! Un copil de 7 ani, la un pas de inec. Baiatul e in stare grava

Momente de groaza la un strand din Arad, dupa ce un baiat de 7 ani a ramas sub apa, dupa ce s-a dat pe tobogan.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit martorilor citati de aradon.ro, baietelul s-ar fi dat pe toboganul mare si inainte sa ajunga in bazin, cineva l-ar fi lovit in spate din joaca. A ajuns in apa, insa nu a mai iesit din apa zeci de secunde, pana cand un aradean a sarit in ajutorul lui.

Baiatul a intrat in stop cardio respirator, dar echipajul medical i-a salvat viata, deoarece pulsul i-a revenit dupa aproximativ sapte minute de la momentul in care au fost incepute manevrele de resuscitare.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„Au fost trimise trei echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta Arad. La momentul sosirii primelor doua echipaje, baiatul de sapte ani se afla in stop cardio-respirator. Echipajul medical a demarat manevrele de resuscitare cardio-pulmonara si dupa aproxmativ sapte minute a fost scos din stopul cardio-respirator. Apoi a fost transportat in cel mai scurt timp la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad”, a declarat dr.

Marioara Raveca Nicoara, managerul general al Serviciului Judetean de Ambulanta Arad.

Baietelul se afla in stare grava, a anuntat urtatorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad. Si mama baiatului a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a suferit un atac de panica.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI