Tinerii se aflau intr-un BMW de culoare neagra cu numere de Bacau, iar unul dintre ei era imbracat intr-o pelerina alba, cu turban pe cap, iar in mana avea un pistol de jucarie cu capse cu care ameninta trecatorii. Martorii povestesc ca tinerii opreau masina acolo unde vedeau un grup de oameni si, in limba engleza, intrebau de o anumita adresa. 

Ca sa fie mai credibili, au scos pe geam si un pistol cu capse care, in momentul in care este activat, imita destul de bine zgomotul unei arme autentice, in plus scoate si putin fum.

in intuneric si in contextul antentatelor de la Londra, oamenii nu si-au dat seama ca este vorba doar despre o gluma proasta si au alertat politia. Un cetatean a sunat la 112 si a anuntat ca mai multi cetateni straini au tras cu arma in centrul Ploiestiului, scrie Adevarul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ba mai mult, omul le-a spus politistilor ca glontul a trecut pe langa el si a lovit o masina. in cateva minute centrul orasului s-a umplut de masini de Politie, principalele iesiri au fost blocate, iar alerta a fost data si in judetele invecinate, de teama ca masina cu numere de inmatriculare in Bacau sa nu scape spre Nordul tarii.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si