Reprezentanții grădinii zoologice din Rădăuți au transmis un mesaj după incident cu cei doi lei. Conform acestora,  "nicio clipă populația municipiului Rădăuți nu a fost pusă în pericol".

Citeste si: Ce a pățit un adolescent forțat să bea o sticlă de vodka și 2 litri de bere. "A orbit, e o legumă"

"În dimineața zilei de 9 iunie, în timpul igienizării cuștilor, doi lei au părăsit accidental perimetrul acestora și au rămas liberi în parcul Zoo. Imediat,

s-a activat planul pentru situații de urgență, perimetrul parcului Zoo fiind asigurat de forțele de ordine( Poliție, Jandarmerie și Poliție Locală). A fost chemat medicul veterinar Constantin Lazăr, care a tranchilizat ambele feline,( ora 09:32- leoaica, ora 09:36- leul). Perimetrul parcului Zoo este în siguranță în momentul actual! Mulțumim autorităților și medicului veterinar Lazăr Constantin, care au gestionat cu profesionalism această situație! Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de mesajul RoAlert. Vă asigurăm că nicio clipă populația municipiului Rădăuți nu a fost pusă în pericol, mai mult, în acel moment, în parcul Zoo nu existau vizitatori!", a transmis Zoo Rădăuți într-un comunicat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Leii au fost tranchilizați și băgați înapoi în cușcă

"A fost semnalată prezența necontrolată a doi lei în municipiul Rădăuți, în proximitatea Zoo. Evitați zona și fiți prudenți. Păstrați distanța față de animale și nu încercați să vă fotografiați cu acestea sau să le hrăniți", a fost indicația dată de autorități prin mesajul de alertă.

Citeste si: Un nou scandal la Hollywood. După procesul dintre Johnny Deep și Amber Heard, urmează ca Brad Pitt și Angelina Jolie să se judece în instanță

Conform reprezentanților DSVSA, animalele au scăpat din cușcă, dar sunt în perimetrul grădinii zoologice.

Citeste si: Prețul petrolului, un nou maxim. Cât costă azi motorina și benzina în România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si