Incidentul s-a petrecut pe linia de noapte 109, aceste autobuze fiind obligate să circule pe linia de tramvai pentru a se mișca mai ușor în traficul din București.

Panică printre călători

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare chiar de către șofer. Potrivit acestuia, evenimentul nefericit s-a petrecut în zona Halei Traian.

Citește și: O aeronavă a aterizat de urgenţă la Bucureşti după ce un pasager a decedat

Din păcate, nu este primul incident de acest fel. În urmă cu doi ani, tot în Sectorul 3, un bărbat a fost rănit de șina de tramvai care a străpuns podeaua. 

Anul trecut, în 2022, Nicușor Dan ținea o conferință de presă și promitea faptul că, la finalul mandatului său, în Capitala României nu va mai exista nicio linie de tramvai nemodernizată. Zis și...nefăcut?

Motorul unui tramvai nou a luat foc pe Calea Văcărești, în Capitală. Focul a fost stins de vatman și de un pasager

Incident neprevăzut marți după-amiază în Capitală. Motorul unui tramvai nou Astra a luat foc. Vatmanul și un pasager au stins flăcările.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un tramvai a luat foc, marți după-amiază, pe Calea Văcărești din Capitală. Incendiul a pornit de la motor. Vatmanul și un pasager au fost primii care au intervenit cu un extinctor pentru a stinge focul.

Tramvaiul de pe linia 10 s-a defectat, iar flăcările au izbucnit la unul dintre cele două motoare. Comisia Tehnică a companiei de transport va stabili cauza producerii defecțiunii și a incendiului. Tramvaiul era unul nou şi face parte din primele tramvaie pe care Primăria Capitalei le-a achiziționat după Revoluție.

Citește și: Pompierii de la ISU Brașov au intervenit pentru salvarea unui pui de pisică dintr-un puț

La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție ale STB care au eliberat linia și au tractat tramvaiul la terminalul Șura Mare.  STB  va înființa o comisie tehnică împreună cu reprezentanți ai ASTRA Vagoane Arad, în vederea stabilirii cauzelor producerii evenimentului.

Incidentul a avut loc marți după amiaza pe Calea Văcărești, între Stația Pridvorului și Piața Sudului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si