Close sidebar
Close sidebar

Panica pentru un sofer din Targu Jiu. Un sarpe, lung de aproape un metru si jumatate, si-a facut ascunzatoare sub caroseria masinii lui

Momente de panică, pentru un şofer din Tg-Jiu. Bărbatul a fost avertizat, în trafic, de faptul că.. sub maşina lui se vede o lighioană ciudată. Omul a intrat.. în prima spălătorie! Priviţi imaginile incredibile filmate, de un cameraman amator!

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Kate Middleton a încălcat protocolul regal. Gestul total interzis pe care Prințesa de Wales l-a făcut în public- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Agricultorii vor putea da lovitura cu „Carmina”, urzica-minune proaspăt omologată în România: Tratează mai multe boli și alergii- antena3.ro

Aoleu, uite-l, uite-l! Lasa-l, lasa-l! Mama, dar cat e de mare. Uita-te, ma, cat e de mare!

Imaginea de groaza a fost observata de un sofer care circula in spatele lui.  Din cand in cand, pe deasupra tevii de esapament iesea un sarpe!

NICU HOAGA: Imi dadea flash-uri din spate si nu stiam despre ce e vorba.


NICU HOAGA: M-am uitat, nu se vedea nimic. A zis ca numai cand merg iese afara. Si il filma cu telefonul.

Barbatului mai sa-i stea inima in loc atunci cand a dat cu ochii de taratoarea alunecoasa. De zeci de kilometri plimba cu el un sarpe lung de 1 metru si 35 de centimetri, care isi facuse o ascunzatoare chiar sub caroserie. Ca sa-l inlature, omul a oprit la prima spalatorile.


Prima data au crezut ca fac misto de ei.

Bre, nu-l lasa, ca se trage inapoi!

Angajatii spalatoriei si-au facut cu greu curaj sa inlature reptila imensa. Ca sa o scoata de sub masina, au fost nevoiti sa foloseasca furtunul.

Abia dupa trei minute, calatorul nepoftit a fost scos. Soferul habar n-are cum de s-a pricopsit cu sarpele sub autoturism.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI