Încă de miercuri, Papa Francis a anunțat faptul că predecesorul său se află în stare gravă. El a îndemnat atunci credincioşii să se roage pentru Benedict al XVI-lea, care este „foarte bolnav”. 

Ce a declarat purătorul de cuvânt al Vaticanului

Joi, purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, a declarat că fostul papă „ este absolut lucid şi prezent ”. Acesta a descris starea papei ca fiind gravă, dar stabilă.

Citește și: Fenomenul incredibil care se produce în țara noastră: Stânca care se mișcă singură pe timpul nopții

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În ciuda problemelor sale grave de sănătate, fostul papă în vârstă de 95 de ani a continuat să participe vineri dimineaţă la slujbă, în camera sa, alături de vechiul său asistent, transmite agenţia ANSA.

Starea lui Benedict al XVI-lea a fost tot mai fragilă în ultimul timp

Starea de sănătate a lui Benedict al XVI-lea a fost tot mai fragilă în ultimele luni, însă a continuat să primească vizitatori.

Citește și: Papa Francisc îi cere ajutor lui Dumnezeu în încetarea războiului din Ucraina: „Grăbește-te, Doamne!”

Benedict al XVI-lea, pe numele său Joseph Ratzinger, a fost papă din aprilie 2005 până în 2013. Benedict al XVI-lea a demisionat în 2013 din motive de sănătate. Când acesta a demisionat invocând bătrânețea, a devenit primul papă în 600 de ani care a renunțat la această funcție. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si