Close sidebar
Close sidebar

Papa Francisc a fost externat în această dimineață: ”Încă trăiesc”

Suveranul pontif în vârstă de 86 de ani a fost internat, miercuri, din cauza unor probleme respiratorii, la spitalul Gemelli din Roma.

Diana Bostan,

Papa Francisc


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit presei din Italia, Papa Francisc a fost tratat pentru bronșită. Suveranul pontif a salutat mulțimea înainte de a pleca spre Vatican.

Papa Francisc a fost externat în această dimineață

Suveranul pontif se simte mai bine, ba chiar a și glumit cu oamenii și cu jurnaliștii strânși la porțile spitalului Gemelli din Roma.

Citește și: VIDEO- Papa Francisc a ajuns de urgență la spital. Acesta are probleme cardiace și respiratorii

Papa Francisc a spus: ”Sunt încă în viață”, spre amuzamentul celor prezenți. Acesta a salutat mulțimea și a plecat spre Vatican.

Papa Francisc a fost internat de urgență la spitalul Gemelli din Roma

Papa Francisc se află în aceste momente internat la spitalul Gemelli din Roma. Acesta a fost transportat la spital cu o ambulanță în această după-amiază, miercuri, 29 martie. Suveranul Pontif a suferit probleme cardiace și respiratorii la sfârșitul dimineții și a fost dus la secția de cardiologie pentru verificări de siguranță.

Citește și: VIDEO- Imagini trucate cu Papa Francisc îmbrăcat într-o geacă din fâș

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Momentan, aceasta boală este considerată “nu îngrijorătoare“.

La Vatican, cu toate că nu este oficial, se presupune că toate audiențele programate joi și vineri au fost anulate, sau mai degrabă că s-a făcut loc în agendă pentru ca verificările să continue atât timp cât este necesar. Înainte de a fi transportat la Gemelli, Suveranul Pontif și-a anulat o întâlnire pentru înregistrarea unui interviu televizat, potrivit Corriere.

Suveranul Pontif a ajuns de urgență la spital cu probleme cardiace și respiratorii

Papa va rămâne cu siguranță internat, iar personalul și oamenii de securitate au fost alertați să petreacă noaptea la policlinică. O spitalizare de lungă durată nu a fost cu siguranță planificată, totul având loc în ajunul Duminicii Floriilor și a sărbătorilor din Săptămâna Mare, cea mai importantă perioadă a anului.

Citește și: Papa Francisc, 10 ani de pontificat. Date cheie din biografia sa

Primul comunicat al Sfântului Scaun, care a fost emis în această după-amiază, precizează.  "controale programate anterior".

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Papa Francisc fusese deja internat la spitalul Gemelli în anul 2021, dar atunci comunicatul Vaticanului a vorbit imediat despre o “intervenție programată“ extirparea unei părți din colon pentru stenoză diverticulară: atunci a fost internat timp de unsprezece zile.

Citește și: Aniversarea Papei Francisc: Suveranul împlineşte 10 ani de pontificat

În urmă cu puțin timp, vorbind la televiziunea elvețiană, Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, a mărturisit că se simte bine, chestionat despre starea sa de sănătate după zece ani de pontificat: “Sunt bătrân. Am mai puțină rezistență fizică, accidentarea la genunchi a fost o umilință fizică, deși acum se vindecă bine“.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI