Papa Francisc a fost operat. El a ajuns pe patul de spital după ce nu a mai suportat durerile cauzate de afecțiunea care i se declanșase.

Citeste si: Papa Francisc- mesaj emoționant pentru Joe Biden

Suveranul de Pontif a fost operat de urgență. El a fost spitalizat și introdus în cel mai scurt timp în sala de operații, ca urmare a unei agravări a stării sale de sănătate.

Papa are boala numită stenoză, care este localizată pe colon. Este vorba despre îngustarea intestinului gros.

Reprezentanții Vaticanului și purtătorii de cuvânt ai Papei au informat presa depsre starea actuală de sănătate a Suveranului. El a fost operat sub anestezie generală. Nu se știe cât a durat intervenția și nici cât timp va mai sta internat la spitalul Gemelli din Roma.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Citeste si: Premieră istorică: Papa Francisc face prima vizită în străinătate de la începutul pandemiei de coronavirus

Cum se simte Papa Francisc acum

Reprezentanții Vaticanului au anunțat că Papa se simte bine acum.

Însă, acesta suferă dureri. Medicii au anunțat că nu are dureri din cauza stenozei, ci din cauza sciaticii. Este boala pe care suveranul o are de mai mulți ani. Când era copil, lui Papa Francisc i-a fost îndepărtat un plămân, din cauza unor alte probleme ce țin de sănătate, astfel că recuperarea ar putea dura mai mult.

papa francisc a fost operat de urgență
Papa Francisc a ajuns la spital.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Papa Francisc numește pandemia de coronavirus drept „o doamnă numită Covid care face mult rău”

Papa Francisc a ajuns la spital la doar câteva ore ce i-a salutat pe credincioșii veniți în Piața Sfântului Petru pentru slujba de duminică, comform tradiției. El le-a spus anoriașilor că are de gând să viziteze mai multe țări în luna septembrie a acestui an, printre care Ungaria și Slovacia.

Citeste si: Papa Francisc a făcut vaccinul anti-Covid. Suveranul ponfit i-a îndemnat pe toți să se imunizeze: „Toată lumea ar trebui să ia vaccinul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si