În timpul unei audiențe de miercuri, desfășurate în Piața San Pietro, în timp ce saluta mulțimea, Suveranul Pontif s-a apropiat de o femeie care l-a întrebat: „Îmi puteți binecuvânta copilul?”

Papa Francisc s-a arătat deranjat de gestul femeii

Femeia i-a arătat Papei câinele pe care îl ținea într-o geantă. Suveranul a mărturisit că și-a pierdut răbdarea și a certat-o pe femeie, spunându-i: „Există atât de mulți copii flămânzi și dumneavoastră vă preocupați de un câine!”

Citește și: Un fenomen uluitor a apărut pe cer la vizita Papei Francisc în Ungaria. "Se întâmplă o dată la 10 ani!"

Potrivit  La Repubblica, Papa Francisc a transmis că astfel de scene se petrec din ce în ce mai des în zilele de astăzi.

Problema animalelor, des abordată de Papa Francisc

Nu este pentru prima dată când Suveranul Pontif abordează problema câinilor și pisicilor, afirmând că în Europa există o prăbușire demografică și o natalitate mai scăzută, deoarece oamenii preferă să aibă animale de companie în loc de copii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

El consideră că prin această alegere oamenii își doresc afecțiune, dar fără prea multe responsabilități.

Acesta consideră că o astfel de mentalitate este îngrijorătoare.

Citește și: VIDEO- Papa Francisc și-a început vizita de 3 zile în Ungaria. Suveranul Pontif va prezenta viziunea sa asupra viitorului Europei

Mesajul său încurajează la o mai bună conștientizare a priorităților noastre și asupra modului în care ne investim resursele și afecțiunea.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si