Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Daca n-ar fi, nu s-ar povesti, dar imaginile nu mint, iar Papa Francisc chiar se plimba prin Armenia cu o masina romaneasca! Si nu-i in niciun caz una de lux.

Alb ca vestmantul Suveranului Pontif, automobilul nascut pe meleagurile noastre ar putea avea cel mult aer conditionat si toate geamurile electrice, pentru ca lista de optionale cam aici se opreste. Suficiente, se pare, pentru confortul Suveranului Pontif.

"Papa Francisc asta e un altfel de Papa. El nu vrea lux, ati vazut, adica, el vrea sa stea intr-un apartament, vrea papuci, nu vrea pantofi de aur, deci e un om cu picioarele pe pamant."

Daca pe credinciosii catolici i-a cucerit demult, Papa Francisc da lovitura acum si printre… taximetristii romani. Multi isi petrec buna parte din viata chiar la volanul unei masini precum cea din Armenia.


"E o masina buna? Da. E o masina demna de Papa? Este. Ati vazut imaginile din Armenia? Da, dar era de 1.2 nu de 1.4."

Asadar, am putea spune ca Papa tine si la mediul inconjurator: motor mic, consum pe masura.

"E o masina solida, rezistenta la socuri, plus ca sunt foarte ieftine piesele la schimb si manopera."

"Crezi ca a fost multumit de plimbare? Cred ca a fost, daca era si modelul  mai nou si masina noua, e chiar bun Loganul."


Suveranul Pontif nu este la prima "isprava" de acest gen. In timpul vizitei oficiale din America, Papa s-a folosit de o alta masina modesta, in contrast puternic cu uriasa coloana de securitate a presedintelui Barack Obama.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si