Papa Francisc și-a anulat prezența la audiența săptămânală de miercuri, transmite Reuters. Vaticanul a anunțat că Papa nu se simte bine și a delegat sarcina unui consilier pontifical.

Citește și: VIDEO- Pastorul din Arad care și-a abuzat propriile fiice își înființase propria biserică în casa groazei. „Mi-a spus de foarte multe ori că el e Dumnezeu”

Suveranul Pontif în vârstă de 87 de ani a avut recent o serie de probleme de sănătate.

Papa Francisc și-a anulat întâlnirile sâmbătă și luni din cauza a ceea ce Vaticanul a numit "o gripă ușoară".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Suveranul Pontif în vârstă de 87 de ani

Suveranul Pontif în vârstă de 87 de ani

[Sursa foto: Twitter]

Papa s-a adresat duminică mulțimii din Piața Sf. Petru, pentru a transmite mesajul Angelus. 

„Dragi frați și surori, mai sunt puțin răcit”, a spus Francisc, anunțând că altcineva va citi cateheza despre invidie și slavă deșartă, două dintre cele șapte păcate capitale.

Lectura a avut aproximativ o pagină.

Papa Francisc, mesaj împotriva conflictelor din Ucraina și Gaza

La întâlnirea de miercuri cu episopii armeni, Papa nu a citit discursul pregătit, lăsând acestă sarcină în seama unui consilier, a transmis Vaticanul.

Papa a vorbit la sfârșitul audienței sale, cu vocea răgușită și tușind puțin, pentru a-i saluta pe unii dintre credincioși și a face apel la pace, așa cum este obiceiul.

El a menționat conflictele din Ucraina, Israel și teritoriile palestiniene, precum și recentele atacuri mortale împotriva unei biserici catolice și a unei moschei din Burkina Faso și violența continuă în Haiti.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si