Close sidebar
Close sidebar

Papa Francisc nu se simte bine. Și-a anulat toate activitățile de azi

Papa Francisc și-a anulat lectura programată la audiența săptămânală de miercuri, delegând sarcina unui consilier și spunându-le credincioșilor că încă nu se simte bine.

Sorin Negru,

Papa Francisc, probleme de sănătate

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Papa Francisc și-a anulat prezența la audiența săptămânală de miercuri, transmite Reuters. Vaticanul a anunțat că Papa nu se simte bine și a delegat sarcina unui consilier pontifical.

Citește și: VIDEO- Pastorul din Arad care și-a abuzat propriile fiice își înființase propria biserică în casa groazei. „Mi-a spus de foarte multe ori că el e Dumnezeu”

Suveranul Pontif în vârstă de 87 de ani a avut recent o serie de probleme de sănătate.

Papa Francisc și-a anulat întâlnirile sâmbătă și luni din cauza a ceea ce Vaticanul a numit "o gripă ușoară".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Suveranul Pontif în vârstă de 87 de ani

[Sursa foto: Twitter]

Papa s-a adresat duminică mulțimii din Piața Sf.

Petru, pentru a transmite mesajul Angelus. 

„Dragi frați și surori, mai sunt puțin răcit”, a spus Francisc, anunțând că altcineva va citi cateheza despre invidie și slavă deșartă, două dintre cele șapte păcate capitale.

Lectura a avut aproximativ o pagină.

Papa Francisc, mesaj împotriva conflictelor din Ucraina și Gaza

La întâlnirea de miercuri cu episopii armeni, Papa nu a citit discursul pregătit, lăsând acestă sarcină în seama unui consilier, a transmis Vaticanul.

Papa a vorbit la sfârșitul audienței sale, cu vocea răgușită și tușind puțin, pentru a-i saluta pe unii dintre credincioși și a face apel la pace, așa cum este obiceiul.

El a menționat conflictele din Ucraina, Israel și teritoriile palestiniene, precum și recentele atacuri mortale împotriva unei biserici catolice și a unei moschei din Burkina Faso și violența continuă în Haiti.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI