Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, va fi supus unei intervenţii chirurgicale la abdomen miercuri după-amiază la spitalul Gemelli din Roma, a anunţat Vaticanul într-un comunicat citat de  Reuters.

Papa Francisc nu a menționat despre operația planificată

Echipa sa medicală a decis în ultimele zile că este necesară o intervenţie chirurgicală şi este de aşteptat ca el să rămână în spital timp de "câteva zile" pentru a se recupera.

El va fi operat la peretele abdominal sub anestezie generală, a precizat Vaticanul.

Papa Francisc urma să fie internat în spital după audienţa săptămânală de miercuri dimineaţă de la Vatican, unde nu a făcut nicio menţiune despre operaţia planificată. Marţi, el a fost la spitalul Gemelli pentru a face un control şi a petrecut în instituţia medicală circa 40 de minute.

Citește și: Papa Francisc, aflat într-o situație mai puțin plăcută: „Am certat o femeie care mi-a cerut să-i binecuvântez câinele”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Papa Francisc urma să fie internat în spital după audienţa săptămânală de miercuri dimineaţă de la Vatican.

Papa Francisc urma să fie internat în spital după audienţa săptămânală de miercuri dimineaţă de la Vatican.

[Sursa foto: PixaBay]

Papa, care a marcat în martie cea de-a zecea aniversare a pontificatului său, foloseşte adesea un scaun cu rotile sau un baston pentru a merge, din cauza unor dureri persistente la genunchi.

Citește și: Un bărbat a intrat cu mașina în porțile Vaticanului, iar poliția a deschis focul în timpul cinei Papei Francisc

În iulie 2021, i s-a extirpat o parte din colon în cadrul unei operaţii menite să rezolve o afecţiune intestinală dureroasă numită diverticulită. El a declarat la începutul acestui an că afecţiunea a revenit. Papa a declarat anul trecut că nu a dorit să se opereze la genunchi deoarece anestezia generală pentru operaţia la colon i-a adus efecte secundare neplăcute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si