Papa în România 2019. Gafă de protocol la Palatul Cotroceni, în timpul vizitei Papei Francisc la București. La câteva minute după ce Suveranul Pontif s-a retras în interiorul palatului, alături de Președintele Klaus Iohannis, angajații Administrației Prezidențiale au început să strângă covorul roșu întins în cinstea liderului de la Vatican.

Oficial, vizita la Cotroceni nu s-a încheiat încă.

Ceremonia din interiorul Palatului, la care mai iau parte Premierul Viorica Dăncilă sau Patriarhul Daniel, se va încheia cu un discurs al Papei. Ulterior, Papa Francisc se va retrage câteva minute pentru o discuție privată cu Președintele Iohannis.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În acest timp, în curte se află jurnaliști și public invitat: membri ai diverselor asociații studențești sau ale elevilor din România. Totuși, organizatorii s-au grăbit să strângă covorul roșu, speriați probabil de faptul că în București sunt anunțate precipitații.

Citeste si: Papa în România 2019. Cine sunt cei doi copii români care l-au întâmpinat pe Papa Francisc cu flori pe aeroportul din Otopeni

Papa în România 2019! Care este programul oficial al Sanctității Sale pentru ziua de azi

Papa în România 2019. Papa Francisc se află în acest moment la Cotroceni, acolo unde are loc o ceremonie oficială la care va lua parte Președintele Klaus Iohannis și Prim Ministrul Viorica Dăncilă. La 15:45, Papa este așteptat lșa Palatul Patriarhal, unde va avea o întâlnire privată cu Patriarhul Daniel. La 17:00, Papa va fi la Catedrala Mântuirii Neamului, unde va ține rugăciunea ”Tatăl Nostru”.

La 18:00, Papa va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala Catolică Sf Iosif, după care va avea o întâlnire cu pelerinii în Piața George Enescu.

Iasmina Ardelean/ Știrile Kanal D

Foto: Inquam

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si