Close sidebar
Close sidebar

Papa în România 2019. Moment amuzant la urcarea Papei Francisc în avionul care îl aduce în România

Papa în România 2019. Suveranul Pontif a urcat în avion, pe aeroportul Fiumicino din Roma, la ora 8:50, ora României. Atunci a avut loc un moment amuzant: veștmântul a fost luat de vânt și i-a acoperit fața. Papa a zâmbit și a intrat apoi în avion.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Papa în România 2019. Ziua 1- Programul vizitei Papei Francisc în București

Papa în România 2019. Suveranul Pontiv va ajunge în România, la ora 11.30, când va ateriza pe Aeroportul Henri Coandă. De acolo se va deplasa către Palatul Cotroceni, unde va avea loc o ceremonie oficială, urmată de întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis și cu alți oficiali. La final, Papa Francisc va ține un discurs.

Citeste si: Papa în România 2019! Papa Francisc, așteptat cu Garda de Onoare la Cotroceni

Papa în România 2019. De la Palatul Cotroceni, Suveranul Pontif se va deplasa la Palatul Patriarhal, unde la 15.45 va avea o întâlnire privată cu Patriarhul Daniel, apoi va ține un discurs în fața Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Române. La ora 17:00 Papa va fi la Catedrala Mânturii Neamului, unde va ține rugăciunea Tatăl Nostru.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Papa în România 2019! Monica Anghel se pregătește să-l impresioneze pe Papa Francisc! Repetiții cu piesa ”The Prayer”, pe scena din Piața George Enescu

Ziua va continua cu cea mai importantă parte pentru credincioșii catolici, oficierea slujbei Sfintei Liturghii, ce va avea loc în Catedrala Catolică Sfîntul Iosif, la ora 18.10. Credincioșii care nu și-au rezervat bilete în biserică vor putea să urmărească slujba pe cele trei ecrane ce vor fi instalate în fața catedralei.

Mai mult, alte două ecrane vor fi puse pe Calea Victoriei, în Piața George Enescu, și încă un ecran în Piața Revoluției, lângă memorialul renașterii.

După slujba de liturghie, Papa va pleca să se întâlnească cu pelerinii din zona Catedrala Sfântul Iosif, Calea Victoriei, Piața Revoluției.

Citeste si: VIDEO| Papa în România 2019. Momentul amuzant de pe aeroport

Papa în România 2019.

Ziua 2 – Programul vizitei Papei Francisc la Șumuleu Ciuc și Iași

Sâmbătă dimineață, Suvernaul Pontif va pleca din București, cu avionul la Bacău. De acolo, se va deplasa cu mașina la sanctuarul Fecioarei Maria de la Șumuleu-Ciuc, unde celebrează Sf. Liturghie cu pelerinii prezenți și ține omilia celebrării euharistice. În jurul orei 17.00, papa va ajunge cu elicopterul pe aeroportul din Iași. La 17.30 face o vizită la catedrala romano-catolică, după care merge în fața Palatului Culturii pentru o întâlnire mariană cu tinerii și familiile, cărora le adresează cel de-al șaselea discurs al vizitei. În cursul serii, papa se întoarce cu avionul la București.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI