Close sidebar
Close sidebar

Papa în România 2019! Monica Anghel se pregătește să-l impresioneze pe Papa Francisc! Repetiții cu piesa ”The Prayer”, pe scena din Piața George Enescu

Papa în România 2019! Monica Anghel a început repetițiile pentru recitalul din această seară din Piața George Enescu, cu ocazia vizitei Papei Francisc în România.

Daniel Coltuc,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE ora 16:00. Papa în România 2019. Imnul oficial al evenimentului se aude pentru prima dată în Piața George Enescu.

UPDATE ora 15:30. În piață se împart baloane în culorile steagului de la Vatican și cu chipul Papei Francisc

Papa în România 2019. Vocea Monicăi Anghel s-a auzit în această dimineață pe scena amplasată în fața Ateneului Român. S-au făcut repetiții pentru recitalul pe care interpreta îl va susține cu ocazia vizitei Papei Francisc în România. Alături de interpretă, pe scenă vor urca Corul Madrigal, Corul de copii Cantus Mundi și Orchestra Simfonică București. În această seară, va fi prima întâlnire a artistei cu Papa Francisc, iar Monica Anghel a declarant că va avea emoții.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Invitația am primit-o din partea Bisericii Catolice, din partea părintelui Francisc Doboș și din partea organizatorilor acestui eveniment, prin Andrei Tudor am vorbit. O să cânt o piesă alături de tenorul Andrei Lazăr. Am ales eu ce piesă să cântăm, va fi «The Prayer», o piesă foarte frumoasă, specială și care se potrivește cu acest eveniment. Sunt onorată de această invitație și mă bucur din tot sufletul că voi fi prezentă la acest eveniment unic”, a declarat Monica Anghel pentru Libertatea.

Citeste si: Papa în România 2019. Ce meniu a avut în avion Papa Francisc

Papa Francisc va ajunge în Piața George Coșbuc în această seară, acolo unde îl vor aștepta câteva sute de pelerini veniți în România special pentru vizita Suveranului Pontif.

Papa în România 2019! Programul oficial al vizitei Suveranului Pontif

 

Papa în România 2019. Papa Francisc se află în acest moment la Cotroceni, acolo unde are loc o ceremonie oficială la care va lua parte Președintele Klaus Iohannis și Prim Ministrul Viorica Dăncilă. La 15:45, Papa este așteptat lșa Palatul Patriarhal, unde va avea o întâlnire privată cu Patriarhul Daniel. La 17:00, Papa va fi la Catedrala Mântuirii Neamului, unde va ține rugăciunea ”Tatăl Nostru”. La 18:00, Papa va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala Catolică Sf Iosif, după care va avea o întâlnire cu pelerinii în Piața George Enescu.

Cristina Șeulean/ Știrile Kanal D

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI