Close sidebar
Close sidebar

Papa în România 2019! Pregătiri de ultim moment la Aeroportul Otopeni!

Papa în România 2019. Au început pregătirile pentru primirea Papei Francisc la Aeroportul ”Henri Coandă” din Otopeni.

Daniel Coltuc,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Papa în România 2019 începe la Aeroportul ”Henri Coandă” din Otopeni, acolo unde Suveranul Pontif este așteptat să aterizeze în jurul orei 11:30. Aeronava a plecat de la Roma în jurul orei 08:30 și se îndreaptă deja spre România.

Papa în România 2019: liderul catolicismului, așteptat cu covorul roșu

La Otopeni, pregătirile sunt în toi. Noaptea trecută, la Salonul VIP, acolom unde va fi primit liderul catoliciscmului mondial a fost instalat un panou uriaș cu chipul acestuia, în care i se urează ”bun venit” în limba română. Încă de la prima oră a dimineții, locul era împânzit de jurnalisti și oficiali, iar jandarmeria a delimitat deja perimetrul cu garduri de protecție.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Steagurile papale au fost arborate în apropierea pistei de aterizare iar un covor roșu a fost întins în jurul orei 09:00, în fața salonului VIP unde va fi primit Papa în România.

Citeste si: Papa Francisc in Romania 2019.  Măsuri sporite de securitate, restricţii de trafic şi spitale mobile

Papa în România 2019: programul oficial al Suveranului Pontif

Papa în România 2019. După aterizare, Suveranul Pontif va merge la Palatul Cotroceni, unde va avea loc o ceremonie oficială la care va lua parte Președintele Klaus Iohannis și Prim Ministrul Viorica Dăncilă. La 15:45, Papa este așteptat lșa Palatul Patriarhal, unde va avea o întâlnire privată cu Patriarhul Daniel. La 17:00, Papa va fi la Catedrala Mântuirii Neamului, unde va ține rugăciunea ”Tatăl Nostru”.

La 18:00, Papa va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala Catolică Sf Iosif, după care va avea o întâlnire cu pelerinii în Piața George Enescu.

Andreea Gurban/ Știrile Kanal D

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI