Sefa peste pensionari si muncitori, Lia Olguta Vasilescu este o aparitie in Parlament. In ziua in care a venit sa stranga amendamentele la legea salarizarii unitare, ministrul muncii a ales sa fie indrazneata! Poarta in picioare o pereche de pantofi fix ca Lady Gaga. Se tine bine pe ei...semn ca nu e prima oara cand ii incalta.

Cat costa minunatiile? Cam cat salariul minin pe economie, ca tot era vorba de remuneratie.


Este clar! Daca vrei sa intorci toate privirile este musai sa te urci pe tocuri de 10 centimetri. E valabil si in Parlament! Faimoasa Andreea Cosma nu apare pe holurile Casei Poporului fara pantofi stiletto de la case de moda scumpe, ca vorba ceea provine dintr-o familie cu mari pretentii.

 

Pentru unele doamne insa...tocurile sunt o mare bataie de cap. Nu toate reusesc sa paseasca gratioase daca poarta pantofi de fite. Uneori le cam fug tocurile- ba intr-o parte, ba in alta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa un asemenea calvar, nu-i de mirare ca atunci cand  se aseaza in sfarsit in fotolii, unele doamne se descalta de bunele maniere! Ar face orice sa isi odihneasca piciorusele greu incercate!

Alte doamne insa prind viteza! Ar avea sanse mari sa castige celebrele concursuri de alergare pe tocuri! Social democrata Natalia Intotero ne arata ca poate sa faca un adevarat sprint pe holurile casei poporului.

 

"Fiecare femeie sa poarte ce ii vine bine sa ne facem propria moda"

Aceste doamne nu se sfiesc sa poarte pantofi aurii in parlament sau chiar dantele. Nu stim ce ar spune iulia albu daca le-ar intalni... dar alesele ar putea pleca de la sedinta direct la nunta sau botez. Tinuta s-ar potrivit cu siguranta mult mai bine!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si