Primaria Generala a Municipiului Bucuresti condusa de Gabriela Firea a cheltuit in jur de 2,3 milioane euro din bugetul local pentru organizarea Targului de Craciun si a concertului din noaptea de Revelion. Suma reprezinta un adevarat record, in conditiile in care, de exemplu, anul trecut PMB nu a organizat nici un fel de manifestatie publica in noaptea dintre ani, din respect pentru victimele de la Colectiv. Spre comparatie, Gala Bute a costat 2,1 milioane euro, din care 1,7 milioane au venit direct de la bugetul ministerului condus de Elena Udrea.

Focurile de artificii au costat zeci de mii de euro
Focurile de artificii au costat zeci de mii de euro

Gabriela Firea a recuperat insa cu un spectacol pirotehnic de peste 10 minute care a costat, alturi de scena, lumini, sonorizare, ambulante etc, cam o jumatate de milion de euro. Alti 200.000 euro au fost alocati artistilor care au urcat pe scena in noaptea dintre ani. Cea mai castigata din acest punct de vedere a fost Delia, care a primit aproximativ 20.000 de euro pentru concertul ei de la miezul noptii. Restul sumei a fost impartita intre: Loredana, Stefan Banica Jr, Pepe, Holograf, BUG Mafia, Corina etc. Evenimentul a avut loc in Piata George Enescu din Bucuresi.

Doar pentru Targul de Craciun au fost alocati 1,6 milioane euro
Doar pentru Targul de Craciun au fost alocati 1,6 milioane euro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Targul de Craciun a costat circa 7,2 milioane lei, adica 1,6 milioane euro. In acesta suma au fost incluse amenajarile din centrul Capitalei: trenuletul, caruselul, casa lui Mos Craciun, patinoarul, bradul de Craciun precum si organizarea concertelor si onorariile artistilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si