Close sidebar
Close sidebar

Parastas neobisnuit la 6 luni de la moartea Ilenei Ciuculete. E incredibil in ce loc a decis vaduvul sa tina comemorarea. “Sunt 26 de suflete acolo. Mi se pare cel mai potrivit”

Comemorarea de 6 luni de la moartea Ilenei Ciuculete se va desfasura intr-un loc atipic, la masa urmand sa fie invitate 26 de persoane straine familie. Totodata, la slujba de pomenire vor participa si cunostite si rude ale defunctei, ceremonia urmand sa aiba loc cu usile inchise.

Simona Alexa,


DISTRIBUIE
acest articol

Peste trei saptamani se vor implini 6 luni de la moartea cantaretei Ileana Ciuculete. Asa cum cer traditiile si obiceiurile crestine, pana la implinirea acestei date, sotul artistei va organiza parastasul ei de pomenire.

Detaliile au fost stabilite, parastasul urmand sa aiba in prima decada a lunii urmatoare, pe 9 septembrie. Usor iesit din tipare este locul ales de catre Cornel Gales pentru parastasul sotiei sale iubite, la 6 luni de la moartea ei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

“Parastasul va avea loc acolo unde l-am facut si pe cel de 40 de zile. Bine, putini stiu ca eu am facut prastasul ala mare, despre care ati auzit atunci, dar am mai facut unul mai mic la un azil. Da, la un camin pentru seniori din sectorul 1, unde se afla 26 de suflete.

Am platit o masa si m-am bucurat nespus ca am facut ceea ce trebuia, am impartit mancareunor persoane straine. N-am vorbit pana acum despre asta, da, pentru ca nu am vrut. Dar uite ca m-am hotarat sa fac tot acolo, la caminul de batrani pentru ca mi se pare cel mai potrivit. Impart si fac si un lucru bun, ajut caminul”, a declarat Cornel Gales in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

                                                                                                     Citeste continuarea in pagina urmatoare

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI