Faceti cunostinta cu... "Mutu". Se recomanda regele parcarilor din centrul capitalei si n-are frica de nimic... A auzit ca unii deputati i-ar fi pus gand rau si ar vrea sa il vada dupa gratii. Pe el si pe ceilalti parcagii. Dar nu se teme!

"Uite asa mi-a venit. Amenzi? N-are ce sa imi faca mie cu parcarie.

Ce sa imi faca? Ma baga la puscarie? N-are cum." "Sa moara familia mea daca nu ma stiu toti procurorii si avocatii. Daca parchez si in spate la tribunal. Avocatul... a parcat... "sa traiti, buna ziua. Imi da 10 lei, 20 de lei"

In Capitala se bat noua soferi pentru un loc de parcare. Nu e de mirare ca, in aceasta vanatoare, parcagiii de ocazie  au buzunarele doldora de bani, dupa cum singuri recunosc.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

"Normal, eu unul eram pe santier. Era cu totul si cu totul altceva pe santier. Luam cam 120 de lei pe zi, dar era munca ca la hotii de cai. Munceam de la ora 8 pana la ora 19" "Sunt zile cand fac 2 milioane (n.r. 200 lei). Iti spun sincer. Nu ma feresc de tine, ca nu imi iei tu banii"

Cu atatia bani la mijloc, parcagiii dau lupte de suprematie in zonele pe care le controleaza.

 

 "Du-te cu Dumnezeu de aici. Ca e omul nebun, te ia si te taie. Mi-a pus cutitul la gat, ca am parcat acolo si mi-a zis sa plec"

Chiar si echipa KANAL D a fost atacata in timpul unor filmari!

Ce este de facut pentru a scapa de acest fenomen? Un deputat s-a gandit ca parcagiii, in loc sa fie amendati, mai bine ar fi obligati sa munceasca in folosul comunitatii. Iar atunci cand sunt prinsi in repetate randuri ca cer bani de la soferi in parcarile publice sa faca inchisoare, de la 6 luni  la 2 ani.

 "Vai de mine, la 70 de ani. Eu sunt pensionar"

Politistii locali ii cunosc pe toti, dar mai castigati ar fi daca ar lupta cu morile de vant decat cu acest fenomen. Tocmai din pricina legislatiei, care le permite, in momentul de fata, doar sa ii amendeze. Peste 2 mii de chitante au taiat numai anul trecut. Aproape niciuna nu a fost platita.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si