În urma hotărârilor Consiliului Local al Sectorului 4, locurile de parcare de pe bulevarde vor fi reorganizate și împărțite în două zone pentru care se va percepe o taxă.

Vor fi două zone marcate cu galben și verde

Cele două zone vor fi marcate în funcție de gradul de aglomerare precum și de existența mai multor puncte de interes pentru cetățeni. 

Pentru zona galbenă se va percepe o taxă de 2 lei/oră și a fost creată în locuri în care există bănci, farmacii, spitale, sedii ale unor instituții publice.

Zona verde este valabilă în locațiile în care fluxul de mașini este unul redus și se va percepe o taxă de 1 leu/oră.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Incendiu devastator în Capitală. Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale

Banii stânși vor constitui bugetul unor viitoare parcări 

Parcările menționate se află pe bulevardele Constantin Brâncoveanu, Șoseaua Giurgiului, Alexandru Obregia, Șoseaua Berceni, Tineretului, Iriceanu, Străduinței și Luică vor fi marcate corespunzător. Acești bani vor constitui bugetul pentru amenajarea viitoarelor parcări, precum cele din strada Pridvorului, din zona Piața Sudului sau cea din zona străzii Tulnici.

Intervalul de taxare va fi de luni până duminică între orele 8-18, în rest fiind gratuit. Plata parcării se poate face extrem de simplu, prin SMS la numărul 7424 sau folosind aplicația Primăria Sectorului 4.

Citeste si: Unde iti poti incarca masina electrica. Ce statii de incarcare gasesti in Romania


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si